Πολιτικές


24 seven Πολιτική Απορρήτου

Το 24Seven Hotel σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμεύεται να το προστατεύσει. Το 24Seven Hotel δεν πωλεί, μισθώνει, εκμισθώνει ή άλλως αποκαλύπτει οποιεσδήποτε πληροφορίες σας σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος εκτός εάν το απαιτεί ο νόμος.

 

24seven πολιτικές

1. Η παράταση κράτησης δωματίου για ορισμένες ώρες (late check out)  είναι διαθέσιμη κατόπιν συμφωνίας στη ρεσεψιόν βάσει του τιμοκαταλόγου του ξενοδοχείου.

2. Ο κλιματισμός θα παρέχεται κατόπιν συμφωνίας στη ρεσεψιόν με βάση τον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου και θα λήγει ανάλογα με την ώρα του check out. (11 π.μ.)

3. Η υπηρεσία δωματίου χρεώνεται επιπλέον βάσει του τιμοκαταλόγου του ξενοδοχείου.

4. Το πρωινό σερβίρεται από τις 8:00 έως τις 10:30 (το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ώρα.)

5. Η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου μπορεί να γίνει κατόπιν συμφωνίας με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

6. Η αλλαγή των σεντονιών και των πετσετών είναι τρεις φορές την εβδομάδα.

7. Το ξενοδοχείο προσφέρει καλλυντικά μόνο κατά την άφιξη.

 

Έλεγχος εισόδου / εξόδου

Ώρα άφιξης: 14.00

Ώρα αναχώρησης: 11:00 π.μ.

Σε περίπτωση άφιξης αργότερα ή νωρίτερα από τις ώρες ρεσεψιόν (8:00 - 23:30 καθημερινά), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

 

 

24seven Πολιτικές Κρατήσεις 

 

1. Κατά την κράτηση από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου θα χρεωθείτε με 35% προκαταβολή του συνολικού ποσού της κράτησης.

2. Οι κρατήσεις από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου δεν είναι μεταβλητές ή μεταβιβάσιμες.

3. Εάν κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου - Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης έως και 15 ημέρες πριν την άφιξή σας θα χρεωθείτε μόνο με την προκαταβολή 35%.

4. Εάν κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου - Σε περίπτωση ακύρωσης εντός των τελευταίων 15 ημερών πριν την άφιξή σας θα χρεωθείτε 50% της συνολικής τιμής κράτησης.

5. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθείτε ολόκληρη η τιμή της κράτησης σας.

6. Το συνολικό ποσό κράτησης πρέπει να καταβληθεί πλήρως 6 εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης.

7. Εάν η κράτηση σας είναι εντός 6 εβδομάδων από την ημερομηνία άφιξης, η κράτηση πρέπει να καταβληθεί πλήρως κατά την κράτηση.

8. Εάν έχετε κάνει κράτηση εκτός της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου από άλλον πάροχο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο σε περίπτωση ακύρωσης. Το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για επιστροφές χρημάτων για κρατήσεις που γίνονται μέσω άλλων παρόχων.

 

Με τραπεζική κατάθεση

Αν δεν επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να εγγυηθείτε την κράτησή σας καταθέτοντας το 35% από το τελικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδοχείου μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Κατά την πραγματοποίηση της πληρωμής για την κράτηση, ο πελάτης πρέπει να αναλάβει το κόστος της μεταφοράς, εφόσον ισχύουν. Εάν η προπληρωμή δεν καταβληθεί εντός της συμφωνημένης προθεσμίας (2 εργάσιμες ημέρες), η κράτηση θεωρείται άκυρη και τα δωμάτια θα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση. Μόλις γίνει η τραπεζική κατάθεση, θα χρειαστεί να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όταν η πράξη έχει επικυρωθεί, θα σας στείλουμε την τελική επιβεβαίωση της κράτησης.

 

Φόροι

Όλοι οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εκτός του φόρου διανυκτέρευσης (1,50€ ανά διανυκτέρευση και ανά δωμάτιο)

 

Άλλες πολιτικές

1. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα εκτός από τους σκύλους-οδηγούς.

2. Δεν επιτρέπεται η χρήση διαφόρων ουσιών που θεωρούνται παράνομες σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο.

3. Σε περίπτωση απώλειας χρημάτων ή τιμαλφών, το ξενοδοχείο δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη εκτός εάν έχουν παραδοθεί στη ρεσεψιόν.

4. Η πισίνα είναι ανοιχτή μόνο στις ώρες που επισημαίνονται στο ξενοδοχείο για λόγους υγείας και ασφάλειας24 Seven Boutique Hotel. Παύλου Μελά 4, TK 700 07 Μάλια, Κρήτη Τηλ.: (+30) 28970 32372 Fax: (+30) 28970 32372
Είσοδος Μελών

Δημιουργήθηκε και φιλοξενείται από την LasT.gr